مشاوره حقوقی رایگان - تعهدنامه ثبتی 1 دستگاه 405 صفر که 11 ماه از زمان اجرای تعهد میگذره

سلام و عرض ادب .
اینجانب 405 دوگانه مدل 96 رو به شخصی که از طریق مسافر خود که ایشان را کارمند بانک معرفی نمودن آشنا شدم، فروختم در ازای شغل مدیریت جذب موسسه خیریه که به قول خودشان در حال افتتاح بود و یک تعهد کاری با من به امضا رساندن، و ایشان 1چک بدون تاریخ که قرار بود شنبه ده میلیون به حساب ما واریز نمایند و چک 48 میلیونی و یک چک 60 میلیونی ضمانت. اما بدلیل توافق بین 2طرف از روز اول که ایشان 1دستگاه 405 بنزینی ثبت نامی به قیمت کارخانه شصت سه میلیون صد پنجاه، خود را در تاریخ 30/8/98 به من واگذار نماید و الباقی قیمت مانده 7 میلیون ؛ را از حقوق بنده که کارمند ایشان در موسسه خیریه تازه تاسیسشان کسر نماین و نیز همین خودروی جدید بنده هم نیز در استخدام موسسه باشند با حقوق مناسب.
اما برحسب محکم کاری یک تعهد ثبتی که خودروی صفر از ایشان گرفتم و چک 60میلیونی ضمانت را به ایشان پس دادم. تا برج 11 سال گذشته ایشان ما رو بازی دادن و از اجرای تعهدشان خبری نیست، ابتدا از ایشان شکایت کیفری کردم اما به خاطر شیوع کرونا تا 2ماه پیش خبری از ابلاغیه نبود و فقط یک پیام رای نهایی واسه ما آمد، طرف وکیل گرفته. اینبار هم تعهدنامه و هم چک 48 میلیونی (حقوقی) و نیز چک 10 میلیونی که بروز تاریخ خورد (کیفری) رو گذاشتم اجرا. روزی که چکا برگه زدم متوجه شدم چک بنام موسسه که به جز یک اسم وجود خارجی نداره و بنام 1 خانم میباشد.
جناب اون ماشین تمام زندگی من بود 1سال دارم درد و حقارت میکشم پس اندازی که نداشتم هیچ. حدودا ده میلیون بدهکار دوست آشنام.
جناب و بزرگوار لطفا بنده رو روشن کنید که اول؛ چه زمان طول میکشه، دوما آیا قانون تمام حقوق و خسارت من رو از این خدا بی خبر خواهد گرفتو کی!! لازم به ذکر است ایشان هیچ مدرک خاصی از بنده ندارن وحتی قولنامه ماشین که بین من و ایشان دست نویسه و ایشان خود را ر.ک معرفی نموده و وقتی که در دفتر اسناد ازشان تعهد ثبتی گرفته شد، ر.س بودن

ببخشید اگه طولانیه، لطفا بنده رو هدایت و روشن کنید.
بسیار سپاسگذارم و پیروز پایدار باشید

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام علیکم در خصوص این موضوع باید چک قانونی گرفته می‌شد اصولاً چت جایگزین پول نقد و تجارت است اگر با حیله و و تقلب خود را شرکت یا خیریه جلوه داده‌اند بایستی با دلایل و شواهد کافی از آنها شکایت سوء استفاده از نام شرکت یا موسسه خیریه و به عنوان کلاهبرداری و استفاده از امتیازات غیر قانونی و تقلب تحت عنوان صدور چک به نام شرکت یا موسسه شکایت کیفری نمود در غیر این صورت بایستی صادر کننده چک جوابگو باشد و دادخواست حقوقی مطالبه چک همراه با خسارت تاخیر تادیه با استناد به ماده 515 قانون آیین دادرسی مدنی و بدوا"توقیف اموال در صورتی که صادرکننده مال یا خودرو به جز مستثنیات دین داشته باشد توقیف گردد تا پس از صدور رای نهایی مبلغ چک را از آن مال توقیف شده کسب نماییم