مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه تام الاختیار

سلام، عمویم از پدربزرگم به جای وکالت کاری، وکالت تام الاختیار گرفته. حال پدربزرگم فوت کرده. سوال 1- این که چگونه میتوانیم ثابت کنیم که وی با حقه این کار را کرده است؟ 2- آیا بعد از فوت پدربزرگم وکالت عمویم معتبر است یا خیر؟ تشکر

پاسخ ها :

گرفتن وکالت تام به جای وکالت کاری گرفتن وکالت تام الاختیار با فریب وکالت تام الاختیار بعد از فوت وکالت تام الاختیار وکالت بعد از فوت وکالت کاری وکالت