مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور زوج برای طلاق توافقی

سلام، خسته نباشید. من از زمانی که حق طلاق را گرفتم، مهریه رو بخشیدم. خیلی شوهرم تو دعوا ها میگفت برو طلاق تو بگیر. الان که میخوام مراحلشو برم؛ اصلا نه برای مشاوره میاد و نه برای طلاق. چکار کنم؟

پاسخ ها :

عدم حضور زوج برای ثبت طلاق توافقی عدم حضور زوج در دادگاه طلاق عدم حضور زوج در جلسات مشاوره طلاق توافقی عدم حضور مرد برای طلاق طلاق توافقی طلاق قوانین طلاق