مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف رانندگی

سلام، خسته نباشید. بنده با یک موتور سیکلت داخل شهر تصادف کردم. موتور مقصر شد. بعد اعتراض زده. دوباره هیات سه نفره آمده سر صحنه، مقصر شد. دوباره اعتراض هیات پنج نفره من را مقصر کردن. درخواست هیات هفت نفره کردم، دادیار قبول نکرده. من باید چیکار کنم؟ شاهدین هم حضور نداشتن. ممنون از سایت خوبتون.

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

البته اقدام دادیار در قبول نکردن اعتراض اخر قانونی است. نظریه کارشناسی اماره هست. تضاد بین نظریات کارشناسی فاحش هست و غیرقابل استناد. به نظر می رسد با وقوع شبهه ، جرم قابل اثبات نباشد