مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب ضامن

سلام، خسته نباشید. پدر من هفت الی هشت سال میشه که به خاطر ضمانت، از طرف دادگاه دلیجان، تمام حسابهاش رو مسدود کردند. الان برای ثبت شماره حساب و شماره شبا برای دریافت سود سهام عدالت به مشکل خوردیم. یکی از حساب هارو ثبت کرده بودیم، ولی قبول نکردند. البته الان بیشتر از کل بدهی پدرم، پول در کل حساب هاش هست. به نظر شما ما باید چکار کنیم تا بتونیم شماره حساب سهام عدالت رو ثبت کنیم؟ ممنون میشم جواب بدید. ممنون و خدا نگهدار.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . میتوانید با پرداخت به میزان بدهی تقاضای رفع توقیف و مسدودی از حسابها را نمایید