مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف مالک و مستاجر ملک تجاری

باسلام من مدت 6 سال ملک تجاری اجاره کردم و کلیه اجاره ها رو بصورت چک پرداخت کردم الان میخوام ملک رو تخلیه کنم و 3 سال از مالیات سالانه رو پرداخت کردم و 3 مانده الان مالک 10 میلیون ودیعه دستش هست میگه اونو نمیدم 30 میلیون دیگه هم برای مالیاتت پرداخت کنم بهش و اجازه تخلیه نمیده آخرین قبض مالیات بنده 2100 بوده که پرداخت کردم و 3 سال باقی مونده آیا مالک میتونه اجازه تخلیه به من نده تا 30 میلیون دیگه پرداخت نکنم ؟

پاسخ ها :

پس ندادن ودیعه مستاجر مغازه مالیات بر اجاره مغازه تخلیه مستاجر ودیعه مستاجر اجاره موجر مستاجر