مشاوره حقوقی رایگان - رفع سیستمی توقیف پلاک

سلام. بنده پرونده ای در مورد مواد مخدر سال 93 داشتم و در سال 94 به 6 سال حبس و جزای نقدی محکوم شدم یک سال از حبس را کشیده ام و بعد مرخصی از زندان با وثیقه دیگه برنگشتم در سال 98 توقیف خانه رو خواستار شدند از اجرای احکام کیفری خانه هم بدلیل ورثه ای بودن مصادره نشد حالا من یک ماشین مینی بوس دارم که از پلاکش از جانب این پرونده شکایت شده در ضمن سال 96 من وکالت به خانومم راجب ماشین و پلاکش داده ام حالا از سال 98 شکایت داره پلاک ماشین و من هم بخاطر فراری بودن نمیتونم برم آیا خانومم با وکالتی که از طرف من داره میتونه رفع توقیف پلاک رو خواستار باشه و از دین مستثنیات درخواست کند ممنون میشم کمکم کنید سه تا بچه و زن تو این زمونه خرج داره

پاسخ ها :

حسن  باقري نژادبنام

جناب آقای حسن باقري نژادبنام :

چون شما متواری هستید خیر مشمول مستثنیات دین نمی گردید چون بحث شما حقوقی نیست کیفری