مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

سلام 3 دانگ از منزل مسکونی به نام مادرم هست چیه دانگ به نام پدرم که فوت کرده. کلا شش پسر و دو دختر اولادش هستند . مادرم این سه دانگ خودش را در دفترخانه صلح عمری کرده برای دو فرزند پسر و دو دخترش.
سوال اول اینکه فرزندان دیگر با توجه به صلح عمری می‌توانند بعداز مرگ مادر ادعایی داشته باشند .
سوال دوم در مورد مهریه مادرم از ابتدای ازدواج پدرم برده 5000000 تومان ثبت کرده در دفترچه ازدواجشان. ایا فرزندان دیگر بعد از فوت مادر می‌توانند ادعایی در مورد مهریه مادر و هشت در یک از این نفراتی که صلح عمری خورده داشته باشند یا نه .
سوال سوم این ملک دارای دو نیم ‌طبقه است که در یک طبقه مادر ساکن هست و یک طبقه و نیم دیگر از زمان فوت پدر اجاره داده شده و اجاره بها به نادر پرداخت میشود. آیا بعد از مرگ مادر دیگر وراث می‌توانند ادعایی در مورد اجاره داشته باشند .
ممنون

پاسخ ها :

صلح عمری ملک به فرزندان صلح عمری ملک مهریه مادر فوت شده اجرت المثل ملک ارثی صلح عمری ارث مهریه