مشاوره حقوقی رایگان - دیگه انگشت شصت دست راست

با سلام انگشت شصت دست راستم حین کار دچار قطع تاندون عصب و شکستگی استخوان شده الان بعد سه ماه بند اول شصتم دیگه تکون نمیخوره خواستم بدونم چقدر دیه داره ؟

پاسخ ها :

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

سلام مقدار درصد دیه و ارش را پزشکی قانونی برای شما مشخص مینماید . پس از دریافت گواهی پزشکی قانونی درصد اعلامی را بفرمایید تا مقدار دیه برای شما مشخص نماییم