مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نشدن سکه در دفترخانه ولی در قباله نوشته شده

سلام و عرض ادب
زوج و زوجه در دفترخانه ازدواج کردند و قباله را امضا کردند و داخل قباله نوشته شده 14 سکه تمام طلا و غیره...
حدود چند ماهه که شوهر این خانوم فوت کرده و همه کارهای اداری را انجام داده، الان دفترخانه همه ملزومات و شرایط ها را داخل دفترخانه ثبت کرده ولی 14 عدد سکه تمام را ثبت نکرده و یادشون رفته ثبت کنند، ولی در قباله ازدواج همه ملزومات را نوشته و حتی 14 عدد سکه تمام را هم نوشته شده در قباله ولی در دفترخانه ثبت نکردند 14 عدد سکه تمام را الان به این مشکل برخوردیم و دفترخانه زیر این اشتباه نمیره و ما هم به مشکل خوردیم
امکانش هست راهنمایی کنید و مشکلمان را حل کنید

ممنون و سپاس فراوان

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

اگر سند ازدواج مهر دفتر را دارد انها مكلف به رفع اشتباه و تصحيح هستند به كانون سر دفتران مراجعه و شكايت نماييد