مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی بدلیل عمل گردن

باسلام ، بنده از سال 83 در پروژه های پالایشگاهی و پتروشیمی بعنوان جوشکار مشغول بکار بودم بدلیل فشارهای کار جوشکاری که بیشتر به گردنم آمد پنج سال پیش مهره پنجم و ششم گردنم در بیمارستان چمران شیراز پلاتین گذاشتن و دو روز پیشم بتاریخ 19/5/99 مهره شش و هفتم را عمل کردم و پلاتین گذاشتم که بیمه تامین اجتماعی را اصلا قبول نکردن با این اوصاف در خودم از لحاظ جسمی دیگر قادر به کار جوشکاری و حتی فعالیتهای سبکترم نیستم خواستم بپرسم من میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم یا نه با تشکر

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

بیمه بی کاری مربوط به زمانی است که کارگر از کار اخراج شود وبا شرایط مقرر در قانون امکان استفاده از بیمه بیکاری با توجه به مدت سابقه پرداخت بیمه را پیدا می کند علی ظاهر چنانچه شرایط کاری شما به نحوی باشد که بتوان بیماری شما را ناشی از کار دانست می توانید پس طی مراحل قانونی از بیمه از کارافتادگی جزیی با تشخیص میزان درصد از کارافتادگی توسط کارشناس استفاده کنید

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

در چنین مواردی به تشخیص کمیسیون پزشکی باید درجه کاهش قدرت کار بیمه شده 66 درصد و بیشتر باشد. لازم است به این نکته اشاره شود که این نوع از کارافتادگی اعم از اینکه ناشی از حادثه و یا بیماری حرفه‌ای باشد یا نباشد مورد حمایت بیمه تامین اجتماعی است و به موجب آن مستمری از کارافتادگی پرداخته خواهد شد با این تفاوت که چنانچه از کارافتادگی به موجب حادثه ناشی از کار یا بیماری شغلی باشد مستمری کامل از کارافتادگی و گرنه به نسبت سنوات حق بیمه پرداختی، مستمری محاسبه و پرداخت می‌شود.