مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور با ماشین

من موتور سوار با ماشین تصادف کرده ام و به من خسارت جرحی و به موتور هم خساراتی وارد شده ولی به ماشین و شخص ماشین سوار هیچ خسارتی وارد نشده و پلیس هر دو نفر را مقصر اعلام کرده و از نظر خسارت به چه صورت است حالا الان تکلیف چیست ؟

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
درصد مقصر بودن طبق نظر کارشناس تعیین میشودکه بر همان اساس طرفین مسولیت دارند لذا اگر طرف شما دچار اسیب یا خسارتی نشده باشد به میزان مشخص شده در نظر کارشناس مسول جبران خسارت شما خواهد بود

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بر اساس درصد تقصی طزف شما خسارت ودیه دریافت می کنید.یاالله