مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه اجرای احکام

سلام برای من از اجرای احکام ابلاغ اومده علت حضور پرداخت دیه و نوع ابلاغ اجرای حکم و پرداخت دیه
با توجه به اینکه در دادگاه تجدید نظر رای قطعی شش ماه حبس تعزیری داده شده . و ده روز هم فرصت معرفی دارم. منظور از ابلاغ اجرای احکام چیه؟
ایا ممکنه بخاطر کرونا و همچنین دستور اقای رییسی مبنی بر کاهش امار حبس
اجرای حکم حبس تغییر یا به تعویق بیافتد؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام اگر از اجرای احکام برای شما اخطاری صادر شده قطعاً رای شما قطعی و نیاز به اجرای حکم می باشد کرونا هیچ تاثیری بر مجازات عمومی ندارد فقط اگر قاضی اجرای احکام شرایط تخفیف یا عفو یا استفاده از تسهیلات دیگر را داشته باشید خود قاضی اجرای احکام این مسائل را اعمال خواهد نمود همچنین مکلف به پرداخت دیه در صورتی که سررسید آن رسیده باشد خواهید بود