مشاوره حقوقی رایگان - سند صوری

باسلام. من هفت سال پیش بابت دریافت وام سند ملکی پدرم رو بنامم کردم البته بصورت صوری تا بتونم وام بگیرم و یک آپارتمان خریدم و هنوز هم سند در رهن بانک است. حالا همسرم بابت مهریه هر دو ملک و از طریق اداره ثبت توقیف کرده. حالا من باید چکار کنم که بتونم ملک پدرم و از توقیف دربیارم چون در اصل مال من نیست و هیچ ثمنی بین ما رد و بدل نشده فقط بخاطر وام ضامن شده. لطفا راهنماییم کنید باتشکر

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام باید از طریق پدرتان دادخواست اعتراض ثالث اجرایی و ابطال مبایعه نامه صوری علیه شما و همسرتان و بانک مطرح گردد.
از وکلا به صورت حضوری در این موضوع که بسیار پیچیده و فنی می باشد مشورت بگیرید