مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

بنده یک اپارتمان با پارکینگ و انباری خریده ام در زمان خرید پارکینگ به مغازه تبدیل شده بود که کمیسیون ماده 100 دستور تخریب آن را داده بود و این مغازه 7 ماه بعد از خرید خانه تخریب گردید ولی 4 ماه بعد مجددا توسط شخصی که مغازه به ایشان به صورت قولنامه ای توسط مالک سند مادر فروخته شده مجددا ساخته شد بدون مجوز
من از مالک سند مادر شکایت کردم ولی فراری است. حال می خواهم مجدد مغازه تخریب شود چون هیچ مجوزی ندارد باید چه شکایتی کنم
مالک سند مادر اقای x
کسی که مغازه را خریده اقای y (ایشان قبل از من خریده) ولی تا زمان تخریب مغازه بسته بود
مغازه طبق رای کمیسیون ماده 100 باید تخریب شود
قولنامه خانه من با پارکینگ با اقای x

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از طریق شهرداری محل اقدام و تقاضای تخریب نمایید