مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی ملکی همسایه

سلام
همسایه مجاور ما پیشروی طولی در احداث ساختمان ما کرده ، با توجه به اینکه طول ساختمان مجاور بیشتر از ساختمان ما می باشد و این پیشروی به ساختمان ما خسارات زیادی وارد کرده و دارای پروانه می باشد و به گفته مالک که ادعا می کنه از مالک قبلی رضایت داشته و در حال حاضر ساختمان رو به پایان است من چگونه می توانم از حق خود دفاع کنم ؟ چرا که با این پیشروی که انجام شده نور واحدهای ما از بین رفته و باعث سایه اندازی و مشرف شدن بر واحد های ما شده. لطفا راهنمای بفرمایید.

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

سلام
ابتدا شکایتی به معاونت شهرسازی تقدیم و نظر کتبی آنها را خواستار شوید.
اگر اقدام همسایه قانونی و با رعایت مقررات شهرسازی باشد، نمیتوان کاری کرد زیرا مجوز دارد.