مشاوره حقوقی رایگان - دفاعیه

با سلام - ما به طرف خارجی و ایرانی قرارداد مشارکت و همکاری انعقاد نمودیم و به آنها مبلغی را برای تهیه اجناس به صورت ارزی پرداخت کردیم. آنها اجناس را به بندر انزلی حمل نمودند و فقط 8000 دلار آن را ترخیص قطعی نمودند و الباقی کالا را به ما تحویل ندادند چون اصلا ترخیص نکردند و برگه ترخیصیه گمرکی وجود ندارد ولی آنها به ایمیلهای رد و بدل شده اشاره کرده اند که ما اعلام کردیم کالا را دریافت کردیم و در بعضی ایمیلها ما به آنها میگفتیم که پول را پرداخت میکنیم و 90 درصد مالا را در اختیار داریم . کارشناس نظر رد داده ولی آنها مجدد کارشناس کامپیوتر گرفتند که صحت ایمیلها را تایید کند و ما هم قبول کردیم . حال ما باید چیکار کنیم مگر میشود جنسی ترخیص نگردد و قاضی تایید کند لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظر میرسد که مدارک گمرک به ایمیل ها اولویت داشته باشد اما پیگیری و دفاع صحیحی را نباید فراموش نمایید.