مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت سود دوران مشارکت

سلام، وقت بخیر. مرداد نود و هفت واحدی رو از یک سازنده خریداری کردیم. این واحد 80 میلیون وام داشت و در مبایعه ‌نامه قید شد که هر گونه ضرر و زیانی از طرف بانک به جز این 80 میلیون بر عهده فروشنده می‌باشد. اما بانک ما رو تحت فشار قرار داد و خونه رو میخواست بزاره مزایده. مجبور شدیم سود دوران مشارکت یعنی 170 میلیون پرداخت کنیم. ایشون قرار بود اردیبهشت نود و هشت سند بزنه اما در دفترخانه حاضر نشد. حتی پایان کار هم انجام نداده بود، به همین دلیل سود بانک زیاد شده بود.
حالا میخواستیم ببینیم این دعوی رو باید مبنی به چی طرح کنیم؟ ممنون میشم اگر جواب بدین.

پاسخ ها :

ليلا جابري اشترجاني

سرکار خانم ليلا جابري اشترجاني :

مطالبه میتونید وفسخ البته ارائه مدارک به وکیل میتواند اقدامی بهتر برای شماباشد