مشاوره حقوقی رایگان - ملک ستاد اجرایی فرمان امام

با سلام، در شهر یزد خانه دو طبقه مسکونی 20 سال ساخت خریداری نموده ایم. سند تک برگ داشت و به اسم سند مالکی به ما فروختند. وکالت به ما داد که کارهای دارائی و شهرداریش را انجام دهیم. بعد از اتمام کار و اصلاح سند نوشتند تجمیع دو پلاک می باشد. اداره ثبت گفت یکی از پلاک ها متعلق به ستاد اجرایی امام می باشد ولی چند دست گشته و فروخته شده.
آیا بعدا ما به مشکلی بر میخوریم و این که کجا باید پیگیر شویم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

حامد کریمی کوسالاری

جناب آقای حامد کریمی کوسالاری:

با سلام
باید به خود ستاد مراجعه نموده وبلاگ مانع بودن را استعلام نمایید

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام
اگر به مشکل هم برخوردید ستاد اجرایی فرمان امام باید تمام خسارت شما را پرداخت کند