مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با عرض سلام و احترام، بنده اسفند 98 از کار اخراج شدم و کلیه مراحل جهت دریافت بیمه بیکاری رو طی کردم. حکم اداره کار مبنی بر این که مستحق دریافت بیمه بیکاری هستم صادر شد. ولی تا این تاریخ یعنی 26 تیر ماه هیچ واریزی به حساب بنده انجام نشده. پس از مراجعه به اداره کار و پیگیری موضوع، در جواب به بنده گفتند طی بخشنامه دولت کسانی که از یکم اسفند ماه 98 تا 31 اردیبهشت 99 بیکار شدند فعلا بلاتکلیف هستند و احتمالا شامل دریافت بیمه بیکاری نمی شوند. هیچ ارگانی پاسخگو نیست و سازمان تامین اجتماعی میگه کسانی که در این تاریخ بیکار شدند جزء بیکاران کرونایی هستند. در صورتی که کارگاه من در دوران کرونا فعال بوده و اخراج بنده ربطی به شیوع بیماری کرونا ندارد. در حکم اداره کار صحبتی از شیوع بیماری کرونا نشده.
لطفا راهنمایی کنید از چه طریقی میتونم پیگیری کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه احمدی

سرکار خانم فاطمه احمدی :

سلام
شکایت از ارگانهای دولتی فقط در صلاحیت دیوان عدالت اداری می باشد