مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی

با سلام، ابلاغیه ای در ثنا برای من آمده با موضوع، اتهام انتسابی. مهلت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط و مهلت 5 روزه برای رفتن به دادگاه به همراه ضامن معتبر. در غیر این صورت حکم جلب صادر می شود. می خواستم بدونم، معنیش یعنی چی؟ من تا حالا دادگاه نرفتم و مربوط به بازپرسی ناحیه 23 دادگاه عمومی و انقلاب هستش. اسم شاکی هم ندارد. دلیلش چه چیزهایی میتونه باشه؟ در چه صورت همچین احضاریه ای برای شخص میاد؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.باید مراجعه نمایید موضوع چیست در غیر این صورت وکیل بفرستید اگرچه در غالب موارد اظهار میشود موکل هم باید باشد.راهنمایی بیشتری خواستید تماس بگیرید.