مشاوره حقوقی رایگان - نحوه فسخ مبایعه نامه فروش ملک به دلیل غبن فاحش

سلام، 45 روز پیش ملک شراکتی خود را فروخته ام در نشست بنگاه اعلام نمودم باتوجه به اعلام دو بنگاه دیگر قیمت بیش از قیمت مورد بحث برای معامله است ولی عوامل بنگاه و خریدار و حتی شریکم توجهی به آن نکردند و مرا تحت فشار قرار دادند و نهایتا مبایعه نامه امضا و معامله انجام شد حتی به خریدار قیمت را کمتر گفته بودند و خریدار با اکراه و اینکه ملک را گران می خرد مبایعه نامه را امضا کرد ولی طی یک هفته بعد از معامله معلوم گردید قیمت بازار حداقل بیست درصد بالاتر از قیمت معامله است و متقاضیان خرید، درخواست بازدید از ملک و خرید آن را داشتند ولی شریکم که مستاجر و ساکن ملک است و به این معامله راضی است و اعتراضی ندارد و نیز خریدار از بازدید ممانعت کردند بنده (که تمام داراییم سه دانگ همان ملک است ناراضی ام و متضرر شده ام و نمی توانم ملکی با قیمت مناسب بخرم و قیمتها متناسب با قیمت بازار ملک فروخته شده بالاست) یک هفته بعد از معامله که از مغبونیتم مطلع شدم به شریکم و خریدار اطلاع داده اعتراض کردم و طی پیامک و تلگرام مراتب اعتراض را اعلام کردم و امید به توافق داشتم که نشد لذا آیا بنده می توانم معامله را فسخ یا مطالبه مابه التفاوت قیمت واقعی که متقاضیان خرید می خواهند با قیمت مورد معامله را از خریدار بکنم؟ لطفا چگونگی فسخ را اعلام فرمایید ضمنا مبلغ 200 میلیون تومان بعنوان خسارت فسخ در قرارداد پیش بینی شده و اسقاط خیارات حتی بدلیل غبن فاحش شده است. متشکرم

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..اگر غبن افحش باشد میتوانید فسخ کنید.درصورتی که بعد از معامله تا سه روز از طریقی اعلام فسخ کرده باشین