مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن تعهد از همسر

با سلام.
3 سال پیاپی همسرم شکایات کیفری و حقوقی واهی کرده، که شکست خورد.
الان بعد از 4 ماه غیبت بی دلیل و بیخودی، اعلام می کند که به خاطر مسائلی بوده که به خانوادم ربط دادی حالا فحش، یا بد رفتاری و ... هر کدام این سه شکایت حدودا 9 ماه انرژی و زمان را بیخودی تلف کرد. حالا میخواهند که ما با هم زندگی کنیم. من می خواهم که تعهد فوق العاده قوی بگیرم از همه افراد خانواده خودم و ایشان و خود همسرم. چون همگی در این سه شکایت معتقد بودند هر چه قانون گفت. چون قانون هیچ موردی را برای توجیه من نیافت تمامی موارد ابطال شد.
بنابراین بعد از این که فرض می کنیم همسر من توان برقراری ارتباط با همسر را نداشته و در این 89 سال با دو بچه به سفارش خانواده، قانون قانون می کند. من چه تعهدی میتوانم بگیرم که همراه با ضمانت اجرایی باشه؟
فردا جای تنفس به کسی در وسط زندگی مشترک را ندهم. و زمانی ورودشان به زندگی ما توجیه پذیر باشد که خودمان از آن ها درخواست کمک کرده باشیم. منتظر پیشنهاد اساتید محترم وفق تجربه قبلی شان نسبت به تعهدی قدرتمند با ضمانت اجرایی معتبر هستم.
ممنون.

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون از راهنمایی تان
خدا انشاالله حافظ شما و عزیزانتان باشد
از مشغله فکری رهایی یافتم

گرفتن تعهد از همسر برای جلوگیری از اقامه دعوای واهی گرفتن تعهد از همسر اخذ تعهد محضری دعوای واهی همسر تعهد محضری از همسر تعهد