مشاوره حقوقی رایگان - وام ودیعه مسکن به مستاجران

با سلام. بنده در مورد وام ودیعه مسکن ثبت نام کردم. حائز شرایط، شناخته شده و در حال معرفی به بانک هستم. مشکلی که هست من به عنوان مستاجر و قرارداد اجاره با کد رهگیری دارای مشکلات چک برگشتی و ضمانت وام هستم. آیا بانک ها این وام را به من می دهند؟ یا قرارداد اجاره را به نام همسرم با کد رهگیری بگیرم؟ آیا وام را به ایشان می دهند؟ لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  قاسمی فرزاد

سرکار خانم فاطمه  قاسمی فرزاد :

بله حكم صادره مبني بر اقساط مهريه را ضميمه درخواست كنيدوارسال كنيد