مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک

با سلام. یک ملک کشاورزی داریم که مفروز رعیه است. (اما تقسیم نامه کتبی ندارد) سال ها اجداد و پدرانمان روی آن کار کرده اند. مجاورین و همسایگان آن مشخص است، ولی دارای سند مشاع است. سال ها است که در محدوده شهری قرار گرفته و چند کوچه و یک خیابان از داخل قسمتی از زمین های ما عبور کرده است. دو پلاک از زمین های ما بر خیابان شده اند. توافق با شهرداری حاصل شده و روی زمین ها پروانه ساختمانی صادر شده. یک فردی (فرزند یکی از مالک ها ولی در قسمت دیگری از زمین که در آن قسمت هم با پدر ما شریک بوده اند ولی در این قسمت که خیابان رد شده اصلا زمین ندارند و ما دو برابر ایشان و در دو قسمت زمین مالکیت داریم.) دو سه سال پیش نزد پدر ما آمده بود ادعا کرده بود که شراکت ما در این قسمت است. برای اینکه از زمین بر خیابان سهم ببرد. در صورتی که پدر ایشان با پدر ما در قسمت دیگری شریک بوده اند و با هم فروخته اند و قولنامه های آن موجود است. (داخل کوچه قرار گرفته بودند) پدرم پاسخ ایشان را می دهند و ایشان می روند. بعد از فوت پدر ما، ادعای شکایت می کنند. حال سوال بنده این است که قولنامه هایی که پدر ما فروخته و قولنامه هایی که پدر ایشان فروخته، می تواند مدرک بر اثبات مالکیت ما باشد؟

پاسخ ها :

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام اگر حدود اربعه قولنامه مطابق با قول شما باشد جهت اثبات حقانيت شماسنديت دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

قطعاً این قولنامه ها می تواند مورد استفاده واقع شود البته مشروط به آنکه نسبت به اصالت این قولنامه ها ادعای جعل و یا انکار و تردید مطرح نشود که در هر صورت اگر این ادعا ها نیز مطرح شد از طریق کارشناسی خط قابل انجام است