مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

با سلام. در خصوص تغییر نام علیرضا به آرمان خدمتتون عرض کرده بودم که دادخواست دادم و شما فرمودید که شاهد ببرم با خودم.
لازمه بگم‌ که استشهادیه تنظیم ‌کردم و 4 نفر شاهد هم امضا کردند.
و سوال اساسی من اینه که چقدر احتمالش است مخالفت کنند؟ اگر در جواب قاضی که پرسید دلیل عوض کردن اسمم چیه، بگم که به دلیل که این که در خانواده و محل کار و آشنا با این نام شناخته هستم و اسم ‌شناسنامه ام مورد استفاده قرار نمیگیره و انگار اسم‌ شناسنامه ایم اعتباری نداره، کافی هست یا نه؟ ممنون میشم بگید.

پاسخ ها :

مریم مظاهری نیا

مریم مظاهری نیا :

سلام وقت بخیر
به نظر من همین که عنوان نمایید ،در خانواده وآشنایان به این اسم شهرت دارید ،و همچنین علاقه خاصی نسبت به این اسم دارید ،قابل قبول می باشد.