مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه خروج از کشور

سلام، وقت بخیر.
بنده ماه پیش برج چهار فارغ التحصیل شدم و دارای گذرنامه هستم. تا آخر برج شش معافیت تحصیلی دارم. سوال بنده این هستش که آیا بعد از پایان زمان معافیت تحصیلی که برج شش هست با گذاشتن وثیقه، مجدد میتونم برای سال بعد هم به سفر سیاحتی یا زیارتی برم یا ممنوع الخروج میشم؟ اگر خیر هست چه راهکاری پیشنهاد میکنید.
ممنون از وکلا.

پاسخ ها :

وثیقه خروج از کشور مشمولان سربازی وثیقه خروج از کشور مشمولین وثیقه خروج از کشور خروج از کشور بدون کارت پایان خدمت وثیقه سربازی خروج از کشور ممنوع الخروجی مشمولین سربازی وثیقه خروج از کشور