مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالای خریداری شده

سلام. بنده 12 مرداد از یک فروشگاه لوازم خانگی، یخچال خریداری کردم. 50 درصد مبلغ را نیز پرداخت کردم. قرار شد تحویل 4 روزه انجام شود که الان 19 روز گذشته است و کماکان به بهانه های مختلف از تحویل خودداری می‌کند. لازم به ذکر است در فاکتور تحویل 4 روزه قید گردیده و پس از آن نیز با هر مراجعه حضوری ام در فروشگاه از فروشنده یک نوشته تعهدآور مهر و امضا شده که تحویل را موکول برای تاریخ های مشخص میکرد، دریافت کردم. اما حتی با وجود چند نوبت از این نوشته نتیجه ای حاصل نشد.

سوال 1: با چه عنوانی شکایت کنم که یخچال تحویلم دهد هرگز استرداد مبلغ واریزی نمی خواهم؟

سوال 2: آیا خسارت تاخیر ایفای تعهد به من تعلق می‌گیرد؟ در فاکتور و نوشته های بعدی که به تاریخ های مشخص موکول کی کرده است خسارت تعیین نشده. با سپاس

پاسخ ها :

آرش  جيحون

جناب آقای آرش جيحون :

سلام
باید دادخواست الزام ایشان به تحویل مبیع بدهید. خسارت تأخیر تحت شرایطی قابل مطالبه است.