مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حذف از سامانه مسکن مهر

با سلام، در سال های اولیه عضو تعاونی مسکن مهر اهواز شدم و شماره عضویت *** می باشد. پرداخت اولیه انجام دادم و دو سه تا شهریه هم انجام دادم. بعدش به علت بیکاری و طولانی شدن پرورژه و جابجایی اینجانب، هیچ تماسی نداشتم. الان که مراجعه داشتم، دفتر تعاونی بسته است و می گویند شما دیگر حذف شدی. آیا جایی هست من مراجعه کنم و به شکایت من رسیدگی شود؟

پاسخ ها :

حامد کریمی کوسالاری

جناب آقای حامد کریمی کوسالاری:

با سلام
شما باید به اداره راه وشهرسازی شهرستان مراجعه کنید با کد ملی استعلام میکنن اونا میگن که شما حذف شده اید یا نه