مشاوره حقوقی رایگان - جریمه بیمه تامین اجتماعی

باسلام، پیامی برای بنده اومد که مبلغ سه میلیون و دویست هزار تومان به مدت پنج ماه جریمه شدید. رفتم اداره تامین اجتماعی گفت اداره کار شما رو جریمه کرده به عنوان کارفرما. رفتم اداره کار، اداره کار گفت اسمی از شما نیست و ما شما رو جریمه نکردیم. کارگر از کارفرما شکایت کرده و بیمه تامین اجتماعی حق نداشته اسم شما رو بیاره. تامین اجتمایی میگه چون جواز کسب به نام شما بوده رای به شما رفته. اما اداره کار میگه نباید پول رو پرداخت کنید. ولی بیمه میگه پرداخت نکنید رای میره دادگاه و اجرای احکام. الان باید چکار کنم؟ اعتراض هم کردم به جایی نرسید. الان حق با اداره کار هست یا تامین اجتماعی؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

بالاخره رای علیه شما صادر شده و وقتی اعتراض کردین یعنی سمت دارین و در نتیجه با رد اعتراض موظف به پرداخت هستین