مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا بدون فاکتور

سلام. من چند سال پیش تمام طلاهایم رو به شوهرم دادم تا خونه بخره، ولی حالا با توجه به مشکلات و دعواهایی که داشتیم ایشون هم خونه رو فروخته و هم این که تمام اموالش رو به نام دیگران زده تا با شکایت های من چیزی به من نرسه. من در حال حاضر هیچ فاکتور یا مدرکی هم ندارم که ثابت کنه طلاهایم را به شوهرم دادم. آیا باز میتونم درخواست استرداد کنم یا نه؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر هیچ دلیلی ندارید چگونه میخواهید اثبات نمایید . در دادگاه یا باید دلیل ارایه نمایید یا اینکه او اقرار به گرفتن طلا نماید در غیر اینصورت بی نتیجه است