مشاوره حقوقی رایگان - بردن وسایل منزل توسط زن

با سلام. زنم به شوهر سابقش پیام داده و بعد برام پاپوش درست کردن. بعد از این که از من به عنوان آدم ربا شکایت کرد و من بازداشت شدم، میاد خونه مقداری وسایل میبره و قفل در رو عوض میکنه و میره. صاحب خانه همون روز من رو راه نداد، چون قرارداد به اسم زنم کردم. حالا من وسایل مردم پیشم بوده و امانت دادن. فکر کنم قراردادم فسخ کرده. بقیه وسایل هم برده و رفته مهریشم اجرا گذاشته.

پاسخ ها :

بردن وسایل منزل توسط زن تعویض قفل درب منزل توسط زوجه بردن وسایل منزل اجرا گذاشتن مهریه مهریه پاپوش