مشاوره حقوقی رایگان - وصول مطالبات غایب مفقودالاثر

سلام به هر صاحب نظر بزرگواری که مخاطب حقیر میباشد.. بنده شاید متخصص در فن حقوق نباشم ولی دراین مملکت بیست سال تحصیل کرده ام و حداقل با خواندن قاعده و قوانین حقوقی از اینکه قانون در حقت اجرا شده یا نه شبهه به سراغت می آید.. بزرگواران لحظاتی اگر وقت با ارزش خود را به اینجانب بدهید و پاسخ محکم و قاطعانه ای به بنده بدهید خاک پای شما خواهم شد چرا که قریب به سه سال است اگر سوء تفاهم نباشد هیچ وکیلی نتوانسته پاسخ قطعی در جواب اینجانب ارائه نماید.. توجها به اینکه سوال را قبلتر نیز بیان نموده ام ولی بزرگواری طبق معمول پاسخی دادند که نه قانونی نسبت به آن وضع شده و برعکس درتضاد با قانون است/. پدراینجانب بازنشسته ارتش بودند..درسال 88 به دلیل مشکل خانمان سوز اعتیاد متواری شدند.. سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح با اطلاع از ناپدید شدن وی اقدام به قطع حقوق بازنشستگی وی نمود.. به درخواست اینجانب بنده به عنوان مدیر دارایی غایب مفقودالاثر تا زمان موت فرضی شناخته شدم. با قطعی شدن دادنامه اداره اموال مفقودالاثر را قانونا به عهده گرفتم.. یکی از مطالبات غایب مطالبات وی از سازمان تامین اجتماعی بود که به دیوان عدالت اداری درخواست وصول آن را دادم که حکم به رد شکایت صادر شد... دیوان نظر داد که طلب بازنشسته فقط با مطالبه خود بازنشسته قابل وصول است و به امین و تحویل داده نمیشود.. آیا این رای دیوان مغایر با ماده 149 امور حسبی نیست؟؟ آیا ادارات قوانین جداگانه ای دارند و تابع قانون مدنی و امور حسبی نیستند؟ ضمنا مطالبات پدر من 9سال حقوق دریافت نشده میباشد که طبق قانون امین نماینده وی در کلیه امور حقوق مالی میباشد و مطالبه امین در حکم مطالبه مفقودالاثر است... مگر قوانین مطالبه از ادارات با اشخاص یکی نیست؟؟ آیا دیوان و یا اداره میتوانند اموال و مطالبات غایب را با سایر اموال و مطالبات غایب جدا کنند؟ تشخیص اموال بر عهده کدام مرجع است؟؟ دادگاه حقوقی یا دیوان؟؟ خلاصه کلام دیوان مطالبات را به دلیل غیر قابل قبول به امین تحویل نداد و حکم قطعی را معلق گذاشت... درپایان تشکر میکنم از آقای غفاری... این بزرگوار نیز موافق با نظر دیوان میباشند و نظر بر این دارند که مطالبات غایب از ادارات با سایر مطالبات وی تمایز دارد.. ولی اشاره نکردند که دلیلش چیست؟ طبق کدام مفاد قانونی؟؟؟؟؟؟ درود

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه حکم موت فرضی پدرتان صادرشده است شمامی توانید بامراجعه به شورای حل اختلاف اقامتگاه متوفی درخواست صدورگواهی انحصاروراثت کنیدوسپس مبادرت به تقسیم ترکه وبه قایم مقامی ازمتوفی نسبت به سهم الارث خودتان از ادارات مربوطه که متوفی از انهاطلبکاربوده است اقامه دعوا کنید