مشاوره حقوقی رایگان - مصادره ملک

سلام شخصی در سال 94 از بانک مبلغ سیصد میلیون وام میگیرد و باز پرداخت نمیکند. بانک ملک ایشان را در سال 96 از طریق اجرای ثبت و طبق نظر کارشناس، سیصد میلیون بر می دارد. بانک در سال 97 ملک را حدود نهصد میلیون می فروشد. در سال 98 دادخواستی علیه وام گیرنده و ضامن میدهد به مبلغ سیصد میلیون. بانک در جواب می گوید سود وام می باشد. آیا درست است؟ سوال دوم آیا نیم عشر در سال 96 که ملک را بانک به مبلغ سیصد میلیون متصرف شده از مبلغ کارشناسی ملک کم می شود یا جداگانه محاسبه می شود؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

اولا قرارداد اصل وام باید دید بعدش اگه تو حکم دادگاه بیش از ارزش ملک محکم شده اید یعنی بغیر ساختمان بانک باز از شما سال 96 طلب کار باشه می‌تونه والا بعد اون تاریخ نمیتونه دیر کرد از شما بخواهد