مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ماشین

سلام. دوسال پیش با بخشیدن مهریه ام در ازای حضانت دو فرزندانم، که دختر هشت سالس، طلاق توافقی در شهر قزوین که محل کار همسر سابقم بود گرفتیم. دخترم ماشینی بنامش سند زده بودیم که با اینکه حضانت دختر با من هست، از دوسال پیش همسر سابقم همچنین ماشین را برده و استفاده میکند، ایا میتوانم حکم توقیف یا گرفتن ماشین را بگیرم؟ خودم ساکن کرج هستم

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

سلام بله میتوانید، اجرت این مدت رو هم میتوانید مطالبه کنید البته از طریق کسی که سند بنامش هست