مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب وام گیرنده

سلام.
من وام از یکی از بانک های خصوصی دریافت کرده بودم. به دلیل عدم پرداخت از من و ضامن شکایت کرده بودن. با توجه به این که من در شهر دیگه سکونت داشتم از ضامن خواستم درخواست اعسار بده، درخواست اعسار ضامن هم توسط دادگاه پذیرفته شد و در نهایت وام رو تقسیط کردن و الان هم اقساط وام رو پرداخت میکنم.
قبل از درخواست اعسار حساب من و ضامن مسدود شده بود که نمیتونستم یارانه خودم و خانواده ام رو دریافت کنم بعد از تقسیط وام توسط دادگاه، حساب ضامن باز شد ولی حساب وام گیرنده هنوز مسدود مانده و دادگاه گفته وام گیرنده تحت تعقیب هستش و نمیشه حسابش رو باز کرد.
میخواستم بدونم شرایط وام گیرنده بعد از تقسیط توسط دادگاه (با پذیرفته شدن اعسار ضامن) به چه صورتی هستش. آیا تا اتمام اقساط وام، باید حساب وام گیرنده مسدود بمونه؟
با تشکر.

پاسخ ها :

مسدودی حساب وام گیرنده تقسیط وام رفع مسدودی حساب وام گیرنده وام ضامن وام مسدوی حساب