مشاوره حقوقی رایگان - تجدیدنظر نامه دادستان

سلام، بنده متولد 1379 هستم. از نداری و کمبود محبت پدر با یک آقایی رابطه برقرار کردم و حامله شدم. تا 8 ماهگی نفهمیدم باردار هستم. 10 روز پیش از درد زایمان، مادرم من را به بیمارستان برد و فرزندم را به دنیا آوردم. 6 روز پیش پدرم من را به بهانه المثنی گرفتن به دادگاه برد و من بدون این که بدونم و بخونم. پدرم به نام من نامه تایپ کرده و من فکر کردم برای گرفتن المثنی است و پای آن نامه را امضا و اثرانگشت زدم. از وقتی فهمیدم چه شده آرام و قرار ندارم. تو رو خدا کمکم کنید. دستم به دامنتون. فردا میخوان بیان بچم رو از من بگیرن. باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام شما باید مضمون نامه را بدانید و اینکه به کجا ارائه داده شده