مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل تولد

فرزند من متولد بیمارستان باهنر تهران هست. موقع گرفتن شناسنامه ادرس محل تولد تهران نخورده و خورده شهرستان شمیرانات شهر تجریش!
اما من میخوام تهران باشه راهنمایی بفرمایید راهی برای تغییر هست؟
ما ادرس جایی دیگه رو به بیمارستان دادیم که اگر کاری داشتن اونجا تماس بگیرن ثبت احوال هم همونجا رو ملاک قرارداده بوده برای محل تولد!!!
اونها گفتن کد پستی تعیین کننده محل تولد هست!!
حالا که ادرس اشتباه بوده چه کنیم؟ راهی برای تغییر هست؟ که تهران بخوره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بايد با تقاضاي اصلاح از بيمارستان شروع كنيد

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

گواهی تولد رو به اداره ثبت احوال ارائه نمایید جهت اصلاح محل تولد