مشاوره حقوقی رایگان - کم کردن سن

سلام دختری هستم 25 ساله ولی به چهره ام میخوره متولد 80 باشم کسی هم باور نمیکنه 25 ساله باشم و برای ازدواج به مشکل برخوردم و میخوام سنمو 4سال کوچیک کنم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

برای تغییر سن زیر پنج سال باید به اداره ثبت احوال محل صدور مراجعه کنید و درخواست شما در کمیسیون مربوطه بررسی میشود و اگر دلایل قانع کننده باشد سن شما تغییر داده میشود

یک وکیل

بدون دليل موجه نمي توانيد
اما سري به ثبت احوال بزنيد