مشاوره حقوقی رایگان - وام خانگی

با سلام یکی از دوستان من حدود 4 ماه پیش پیشنهاد داد با گرفتن 40 میلیون با مدرک فنی حرفه ای خودش برام یه وام 40 میلیونی بدون بهره بعد از دو ماه میگیره من هم این 40 میلیون رو به حسابش واریز کردم ولی الان چهار ماهه گذشته و جواب تلفن رو که نمیده فقط پیامک میزنه باید صبر کنید الان من چکار میتونم بکنم تنها مدرک هم فیش واریزی هست که واریز کردم

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان و در شورای حل اختلاف باید بدهید

یک وکیل

اگر قرارداد با او داريد دادخواست مطالبه ٤٠ م و خسارات تاخير تاديه بدهيد
اگر قراردادي در كار نيست شكايت كيفري مطر ح كنيد