مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری

بنده يك باب منزل مسكونی را به نامه خانمم به صورت قولنامه ای و شش دانگ در قبال مبلغ 20 ميليون تومان انتقال دادم در صورتيكه در آن زمان قيمت ملك فراتر از 150 ميليون تومان بوده و هيچ ثمنی بين من و ايشان رد و بدل نشد. بعد از اختلافی كه بين ما پيش آمد ظرف مدت 15 روز نسبت به فسخ قولنامه توسط هر دو اقدام نموديم (البته ايشان شرط فسخ را منوط به انشای قولنامه جديد مبنی بر 3 دانگ 3 دانگ مطرح كردند و بنگاه دار گفت كه اول بايد قولنامه شش دانگ فسخ گردد و سپس قولنامه 3 دانگ 3 دانگ جديد تنظيم كنم) قولنامه فسخ گرديد و ديگر قولنامه جديدی تنظيم نگرديد. حال با توجه به متن سوال ايشان دادخواست كيفری بر عليه اينجانب مبنی بر كلاهبرداری داده بود كه دادگاه محترم در رای مذكور به صوری بودن معامله اشاره نمود و حكم به برائت اينجانب صادر نموده است. لذا ايشان طی چند مرحله از دادگاه حقوقی شكايت مبنی بر اثبات مالكيت و التزام به انتقال سند رسمی و تنفيد مبايعه نامه عادی كه در سه مرحله آن قرار عدم استماع صادر شده بود ولی در دادگاه آخری حكم به اثبات ماليت و تنفيد مبايعه نامه عادي به سود ايشان صادر شد. شايان ذكر است كه سند مذكور و قولنامه رسمي منزل مذكور كه به اسم اينجانب بوده در رهن بانك در قابل اخذ وام بوده است.
خواهشمند است در خصوص صوري بودن معامله و نحوه طرح دعواي بطلان معامله صوري راهنمايي بفرماييد ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.حتما به وکیل مراجعه کنید و در قالب چند خط نمیشود راهنمایی خوبی کرد.موید باشید