مشاوره حقوقی رایگان - ادعای فروشنده به‌ بهانه اضافه کردن مطلب در متن قولنامه

معامله ای بین دو نفر صورت می‌گیرد که‌ توسط یک نفر از طرفین قولنامه ای دستی تنظیم میشه که‌ در نسخه اول شرط بدون ایراد بودن مبيع ذکر شده ولی در نسخه دوم فروشنده درخواست میکنه که‌ نیازی به‌ ذکر اون نیست حالا به‌ خاطر تدلیس در معامله از فروشنده شکایت شده آيا میتونه با اون قولنامه ای که‌ در دست‌ داره و بدون قید و شرط هست بر علیه شاکی که‌ قولنامه با قید و شرط داره در دادگاه اقدام کنه؟ دو نسخه به‌ امضای طرفین رسیده

پاسخ ها :

اضافه کردن متن به قولنامه تدلیس در معامله قولنامه دستی قولنامه