مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت شارژ واحد خالی

با سلام.
بنده در یک مجتمع 8 واحدی ساکن هستم. از این 8 واحد 5 واحد مسکونی و 3 واحد خالی هستند. الان بیشتر از مدت یک ماه هست که مالک این سه واحد خالی مبلغ شارژ ماهیانه را پرداخت نکرده است. ایشان سازنده این آپارتمان ها هستند. هنوز نرده های راه پله ها را رنگ نکرده اند. به گفته ایشان پمپ مربوط به سیستم اطفا حریق خراب شده است ولی پمپ خراب را هم باز کرده اند و به ساکنین تحویل نمی دهند. بارها و بارها با ایشان صحبت شده است ولی هنوز ایشان مبالغ را پرداخت نکرده اند. حتی سکنه توافق کردند که ایشان به خاطر این که واحد هایشان خالی است، نصف هزینه شارژ را پرداخت کنند. ولی باز هم با وجود وعده های مدام پرداخت نکرده اند. یکی از واحد های دیگر هم بیشتر از یک سال است که مبالغ مربوط به شارژ را پرداخت نکرده اند و می گویند هر زمان که مالک این 3 واحد پرداخت کند، او هم پرداخت میکند. عدم پرداخت شارژ این افراد برای ساختمان و هزینه هایی که باید انجام شود، مشکلاتی به وجود اورده است. میخواستم سوال کنم که ما چکار میتوانیم بکنیم؟

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

مالکین با متصرفیت واحد های ساختمانی مکلف به پرداخت شارژ هستند حتی اگر خالی باشد