مشاوره حقوقی رایگان - خودرو به جای بدهی

با سلام. حدودا یک سال پیش پراید 132 مدل 93 رو جای 30 میلیون بدهی شریکم، به کسی دادم که تا زمانی که پولش برگشت داده بشه زیر پاش باشه. بعد از اون بهش اعلام کردم که بیا مابه تفاوت رو پرداخت کن، اگه ماشین رو میخوای تا سند رو به نامت بزنم. خب امروز و فردا کرد و نیومد.
الان قیمت ماشین من از اون روزی که 30 میلیون بود بیشتر شده. مجددا بهشون گفتم به قیمت روز با توجه به مدل ماشین، تسویه کن تا به نامت بزنم. باز زیر بار نمیره.
از اون جایی که من اصلا طرف حساب این آقا نیستم، فقط اومدم در حق شریکم خوبی کنم. چون بهش فشار آورده بود.
لطفا جهت توقیف و استرداد خودرو، راهنمایی نمایید. با تشکر

پاسخ ها :

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

اگه قرارداد فروش ندارید و سند بنام شماس میتوانید توقیف خودرو بخواهید