مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی پدر

با عرض سلام و احترام.
پدر اینجانب 30 سال پیش، سال 68 مجروح شده و انگشت شصت اش قطع شده بود. اما به خاطر این که روستایی بوده اطلاعات کافی در مورد پیگیری نداشته است. 30 سال از اون زمان گذشته است. ما با ارائه مدارک پزشکی و مستندات مجروحیت در سپاه استان آذربایجان شرقی، تاییدیه جانبازی گرفتیم که برای تاییدیه نهایی، کمیسیون عالی باید تایید میکرد. الان با پیگیری ما پس از ارسال مدارک به مدت 6 ماه از طریق بنیاد جانبازی شهرستان مشخص شده است. که در سامانه تاییدیه جانبازی، ذکر شده است تایید نشده است. یعنی احراز جانبازی پدر اینجانب تایید نشده است. میخواستم کمک کنید بفهم که با استناد به چه چیزی این کار را کردند؟ برای پیگیری و شکایت به کجا باید پناه برد؟ خواهشا راهنمایی کنید. با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

اگه مدرک کافی دستون هست باید به رای کمسیون اعتراض کنید به دیوان عدالت اداری میتوانید اعتراض خودتان را بفرستید