مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت هرمی

سلام. من دو ماه پیش به دعوت یکی از دوستان برای استخدام به تهران اومدم که کارهای استخدامیم رو انجام بده. بعد من رو با شستشوی مغزی وارد شرکت کردن و 45 میلیون پول بابت خرید تور مسافرتی دادم. الان حدود ده روزی هست تونستم از دستشون فرار کنم و زیر مجموعه ای ندارم .البته یک بار آگاهی اومد و همه رو گرفت ولی همه آزاد شدن. از افسر گرفته تا پایین دستی ها آزاد شدن . الان من آدرسی از خونه ای که هستن ندارم فقط چند تا شماره تماس دارم.
1-چطور میتونم ازشون شکایت کنم و پولم رو پس بگیرم؟
2-با شماره هایی که دارم ازشون میتونن آدرسشون رو پیدا کنن؟
3-کسی که من رو برد تو شرکت هرمی کیونت خودش چند تا زیر مجموعه داشت ولی یک ماهی هست که دیگه نمیاد و غیبش زده. میتونم از اون هم شکایت کنم؟
4- برای اینکه زودتر بتونم پولم رو زنده کنم چکار باید کنم؟
اگر کسی به عنوان مشاور و وکیل میتونه بهم کمک کنه، ممنون میشم.

پاسخ ها :

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

سلام - اگرباتوسل به عملیات متقلبانه وباتشکیل شرکت هرمی وجوهی ازشمابرده شده میتوانیدشکایت کیفری بکنید 2- اگرشماره تلفنهابه اسم خوداشخاص باشه بااستعلام مخابرات یاایرنسل و... دادسرامستونه شناسایی کنه 3- درهرحال بااعلام ومراجعه به دستگاه قضایی مشکلتان حل میشود

مقداد علیپور

مقداد علیپور :

با سلام، رفت و آمد مالی در این گونه شرکتها مطابقت با عنوان مجرمانه کلاهبرداری دارد.ضمنا برای پیدا کردنشون میتوانید از دادسرا تقاضای ردیابی سیمکارتی که از آنها دارید بدهید.