مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه برای کودک 7ساله دارای مادر ایرانی و پدر منع خدمات پدر

بلافاصله بعد منع خدمات پدر دختر بدنیا میاد و کوتاهی پدر باعث میشه 8سال بگذره و یک سال تازه افتاده دنبال رفع منع خدماتیش و حالا که گفتن شناسنامه یک طرفه میدن و ما هم عجله داریم برای مدرسه آیا با این شرایط میشه یک طرفه گرفت و شرایطش چیه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بله حضوري از طريق استانداري يا فرمانداري اقدام كنيد امااخيرا و مجددا ائين نامه ان در مجلس مطرح شده