مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار

بنده دچار حادثه حین کار شدم که جنبه روانی داشت و با مرور زمان حاد شد و بعدمن سال 1393 شرکت با من تصفیه حساب کرد و گفت تعدیل نیرو داریم من از سال قبل آن تحت نظر متخصص اعصاب و روان بودم و بعد از گذشت دو سال و نیم دکتر نوشت برای بیمه که از کار افتادگی کامل است بیمه هم گفت چون شرکت حادثه را طی سه روز گزارش نداده ما پاسخگو نیستیم البته این را پس از چهار سال گفت چون من گرفتار درمان بودم میخواستم بدانم باتوجه به مقصر بودن کارفرما آیا مطالبه مبلغ چهار سال بیکاری امکان پذیر است سوای آنکه میدانم باید به دادگاه بابت در صد دیه و ارش شکایت کنم و ...

پاسخ ها :

یک وکیل

اول بايد كارفرما محكوم شود از طريق تامين اجتماعي پيگيري كنيد