مشاوره حقوقی رایگان - درخواست آزادی وثیقه

سلام.. برای داداشم وثیقه گذاشتن .. الان پرونده در مرحله تجدید نظر هست و حکم بدوی 100 میلیون تومان جریمه بوده. الان چون داداشم بابت یه اتهام دیگه بازداشت شده میخایم اون وثیقه رو ازاد کنیم. و میخایم داداشم حبس بمونه ایا امکانش هس. راه حلش چیه. آیا قاضی میتواند مخالفت کند. وثیقه رو ازاد نکند.. چون وثیقه اجاره ای بوده دیگه توان پرداخت اجاره وثیقه نداریم.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید از قاضی پرونده سوال نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا باید برادرتان خودش را به دادگاه معرفی کند. و درخواست توقیف سند جدید و رفع توقیف سند سابق را بخواهد. شخصی که میخواد جدیدا سند بگذارد سند خود را بیاورد تا کار های کارشناسی وتوقیف انجام شود.