مشاوره حقوقی رایگان - جعل مبایعه نامه صوری برای فرار از دین

با سلام و احترام
من یه ملک دو طبقه رو در سال 97 بابت طلب مهریه توقیف کردم. بعد از دوبار به مزایده رفتن ملک، بدون ارائه هیچگونه مدرکی، شخص ثالث با صاحب ملک مبایعه نامه‌ای برای قبل از سالی که ملک توقیف شده بود، تنظیم کردند. برای اثبات معتبر بودن مبایعه نامه، شخص ثالث فیش واریزی خودش رو به حساب صاحب ملک ارائه داده و طبق آن مبایعه نامه الان شخص ثالث صاحب شش دانگ یک طبقه ملک است.
ایا راهی برای اثباث صوری بودن مبایعه نامه در جهت فرار از دین بعد از توقیف ملک وجود دارد؟ و ایا در صورت قبول شدن این ادعا توسط قاضی پرونده در شهر کوچک امکان پیگیری آن در دیوان عالی کشور وجود دارد؟

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام اگر ملک سند مالکیت داشته باشد استناد به مبایعه نامه نباید از سوی دادگاه پذیرفته شود
برای اثبات صوری بودن باید در جلسه درخواست کارشناسی مبایعه نامه رو مطرح میکردید و تاریخ و زمان نوشتن رو کارشناسی میکردید
الان هم می‌توانند با ادعای جعل مبایعه نامه رو به کارشناسی ببرید اما موضوع حساس است با هماهنگی وکیل این امور انجام شود موفق باشید